Chestionar-Mioveni.jpg

 

 

Până pe 29 ianuarie, Compania Națională de Admnistrare a Infrastructurii Rutiere organizează consultări publice la nivelul orașului Mioveni în vederea stabilirii gradului de zgomot generat de traficul rutier pe DN73D (Bulevardul Dacia), se arată într-un comunicat al administrației locale.

Cetațenii orașului sunt rugați să  descarce și să completeze chestionarul atașat, la care pot transmite și alte observații sau opinii pe această temă și să îl transmită la CNAIR prin fax la nr. 021.3120984 sau prin e-mail la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. până la data de 29.01.2021, ora 16:00.

Propunerile de Planuri de acțiune și hărțile de zgomot pot fi consultate la adresele de internet: http://www.cnadnr.ro/.../acces.../harti-strategice-de-zgomot și http://management-zgomot.cnadnr.ro.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.