7-ianuarie-elena-lasconi.jpg

 

 

Noul primar al orașului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, speră să modernizeze spitalul din oraș și, în anii următori, să pună bazele unui spital nou .Refacerea clădirii spitalului din Câmpulung Muscel rezolvă doar problemele privind infrastructura medicală. Rămâne, însă, problema resurse umane, pentru că medicii evită orașele mici, preferând să lucreze în unități spitalicești din orașe mari. Astfel, Elena Lasconi pregătește un proiect prin care Primăria să ofere locuințe cadrelor medicale care vor dori să se mute și să muncească în orașul argeșean.

„Sunt dispusă să le ofer un apartament, în care, e adevărat că trebuie să investească niște bani, pentru că mai toate au probleme. Dar sunt în zone foarte frumoase, în clădiri istorice. De asemenea, le voi asigura accesul pentru copii la școlile bune din oraș. Avem multe școli cu profesori competenți în Câmpulung Muscel”, a declarat Elena Lasconi, într-un interviu pentru Newsweek LIVE.

Primarul spune că există deja un medic ortoped care lucrează în Franța și care vrea să se întoarcă în oraș.  „E un mediu curat aici, cu aer curat. Eu am toată deschiderea, și în funcție de cererile cadrelor medicale, voi face tot ce este legal pentru a-i atrage în oraș”, a menționat Elena Lasconi.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.