leoni111.jpgÎn urma articolului de sâmbătă în care anunțam 119 locuri de muncă la fabrica Leoni, mai precis: Fabrica Leoni are nevoie de 119 angajați în Pitești, redactorii noștri au fost surprinși de comentariile primite.

În presa de peste tot este bine cunoscut faptul că articolele prin care se anunță locuri de muncă sunt printre cele mai citite. Ceea ce dovedește, dacă mai era nevoie, că oamenii ori caută să își găsească un loc de muncă, ori doresc să-și schimbe job-ul. Însă este pentru prima oară când un asemenea anunț este primit cu ostilitate. Oamenii au semnalat mai multe probleme în legătură cu fabrica Leoni din Pitești. Una dintre acestea ar fi volumul mare de muncă pentru bani puțini: "Nu vine nimeni, este sclavie acolo. Dați și voi bani mai mulți 2500 net,  contract definitiv, să vedeți că o să vină lumea", a comentat un domn pe rețeaua de socializare facebook. Mai mulți comentatori au semnalat faptul că nu s-ar face contracte definitive și după trei luni proaspeții angajați sunt nevoiți să caute în alte parte. Altcineva a spus că de când știe firma numai în angajări o ține. Ceea ce nu este departe de adevăr ținând cont că în urmă cu aproximativ o lună chiar directorul Bădescu de la AJOFM Argeș declara că cei de la Leoni au locuri de muncă, dar nu găsesc oameni. În același context altcineva spunea că ar trebui să se facă publice și salariile, care, probabil, sunt foarte mici. Astfel, presa cu precădere, nu ar mai spune că oamenii nu vor să muncească.

Leoni1.jpgCu toate că în Argeș, cel puțin pe anumite segmente, există locuri de muncă, se pare că oamenii nu au de gând să-și depună cv-urile din cauza salariilor și condițiilor de muncă. Dacă a lucra la o astfel de firmă este o iluzie sau nu, vă lăsăm pe dumneavoastră să hotărâți. Însă, din ce în ce mai mulți români, se plâng de condițiile din multinaționale și refuză job-urile. Unde este adevărul rămâne de văzut, datoria noastră este de-a prezenta, fără subiectivism, toate punctele de vedere.

poza-leoni.jpg.png

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.