leoni.jpgConform siteului AJOFM Argeș, fabrica de cabluri auto, Leoni, are nevoie de muncitori necalificați, ingineri, proiectanți, manipulanți mărfuri și specialiști în domeniul calității sau agenți de achiziții.

În toate fabricile din țară, Leoni are nevoie de 325 de angajați în acest moment. Vorbim aici și de fabricicile de la Bistrița și Arad. Conform AJOFM în Pitești este nevoie de 119 oameni pe specialitățile mai sus amintite. De asemenea, Leoni Pitești organizează la sfârșitul acestei luni și un târg de job-uri dedicat inginerilor care vor să se alăture echipei. Cei interesați pot obține mai multe informații de la Ceapotă Mirela la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la următoarele numere de telefon: 0248.208.430; 0374.179.812; fax: 0374.179.811

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.