POZA_V3_Pitesti-330x220px_prima-pagina.pngNoua echipă Garanta Pitești vă așteaptă la noul sediu din Bd. I.C. Brătianu, Bl. A8, parter, Pitești, jud. Argeș, tel: 0248-707.428, mobil: 0730.070.801, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

,,Sunteți invitat să descoperiți alături de specialiștii noștri soluții de asigurare flexibile, personalizate conform nevoilor dumneavoastră, la prețuri atractive. Puteți alege dintr-o gamă variată de produse destinate protecției celor dragi, a bunurilor personale și chiar a afacerii pe care o conduceți.

Garanta Asigurări este o companie ce activează în domeniul asigurărilor de viață și cel al asigurărilor generale încă din 1997. Acumulând o experiență de peste 20 de ani și peste 50.000 de clienți, Garanta Asigurări este prezentă pe piața de asigurări din Romania în 12 dintre cele mai importante orașe ale țării.

Pentru mai multe informații despre Garanta Asigurări și produsele noastre, vă invităm să vizitați www.garanta.ro sau oricare dintre conturile noastre de Facebook și LinkedIn”, transmit reprezentanții Garanta într-un comunicat remis Financiarpress.ro.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro