POZA_V3_Pitesti-330x220px_prima-pagina.pngNoua echipă Garanta Pitești vă așteaptă la noul sediu din Bd. I.C. Brătianu, Bl. A8, parter, Pitești, jud. Argeș, tel: 0248-707.428, mobil: 0730.070.801, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

,,Sunteți invitat să descoperiți alături de specialiștii noștri soluții de asigurare flexibile, personalizate conform nevoilor dumneavoastră, la prețuri atractive. Puteți alege dintr-o gamă variată de produse destinate protecției celor dragi, a bunurilor personale și chiar a afacerii pe care o conduceți.

Garanta Asigurări este o companie ce activează în domeniul asigurărilor de viață și cel al asigurărilor generale încă din 1997. Acumulând o experiență de peste 20 de ani și peste 50.000 de clienți, Garanta Asigurări este prezentă pe piața de asigurări din Romania în 12 dintre cele mai importante orașe ale țării.

Pentru mai multe informații despre Garanta Asigurări și produsele noastre, vă invităm să vizitați www.garanta.ro sau oricare dintre conturile noastre de Facebook și LinkedIn”, transmit reprezentanții Garanta într-un comunicat remis Financiarpress.ro.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.