Engleza-Corbi.jpg

 

Foarte tânără, Anca Baciu, primărița din comuna argeșeană Corbi, are grijă și de generațiile mai apropiate de vârsta ei. Astfel, administrația pe care o conduce a decis să vină în sprijinul copiilor din localitate dornici să învețe limba engleză. În acest sens, aceștia vor beneficia de cursuri gratuite și vor beneficia de ajutorul unui profesor voluntar.

„Dorim să venim în sprijinul copiilor care vor să învețe limba engleză și astfel, începând cu dată de 01.02.2021, orele 16.00  vom începe cursuri GRATUITE, care vor fi susținute în Căminul Cultural Corbi sau în Bibliotecă în funcție de numărul de înscrieri.

Se vor desfășura două cursuri pe săptămâna în zilele de luni și miercuri. Acestea vor fi susținute de Ologu Anca – voluntar. Înscrierile se pot face la sediul primăriei, telefonic 0248580005, printr-un mesaj privat pe Facebook sau prin e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de socializare a Primăriei Corbi.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.