tronson 4CNAIR a emis opt decizii suplimentare de expropriere pentru tronsonul 4 (Tigveni-Curtea de Argeș) al viitoarei autostrăzi Sibiu-Pitești. Toate cele opt exproprieri sunt pe teritoriul orașului Curtea de Argeș, fiind vorba în total de peste 11 hectare. Valoarea totală a despăgubirilor se ridică la aproape 40.000 de lei, după cum ne-au precizat reprezentanții CNAIR.

Conform prevederilor legale, contestațiile asupra deciziilor de expropriere nu suspendă transferul dreptului de proprietate asupra terenurilor în cauză.

Lucrările pe tronsonul 4 Tigveni – Curtea de Argeș al autostrăzii Sibiu – Pitești au depășit gradul de execuție de 50%.

Lucrările la acest tronson, cu o lungime totală de 9,86 kilometri, au început în martie 2022, perioada de execuție fiind de trei ani și opt luni. Practic, lucrările ar trebui finalizate cel târziu în 2026.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.