caval

Instituție foarte activă și de o importanță strategică pentru județ, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș va organiza joi 24 octombrie, de la ora 18, la restaurantul Star Plaza Bascov, a 29-a ediție a ”Topului Firmelor din Argeș”, un eveniment de ținută și tradiție prin care în fiecare an este premiată excelența în afaceri.

Iar la eveniment, alături de reprezentanții a nu mai puțin de 300 de firme, vor fi prezenți invitați de marcă, după cum ne-a confirmat George Caval (foto), președintele CCIA Argeș. Printre cei care au confirmat deja prezența se numără Nicolas Warnery – ambasadorul Franței în România, Simona Bucura-Oprescu – ministrul Muncii, Mihai Bordeanu – director general Dacia, Mihai Daraban – președintele Camerei de Comerț și Indusrie a României, Ștefan Deaconu - președinte al Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, Radu Dinescu – secretar general al Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România, Ion Mînzînă – președintele CJ Argeș, Dragoș Predescu – prefect de Argeș și Cristian Gentea – primarul Piteștiului.

”Vom premia pe 24 octombrie oamenii de afaceri cu rezultate foarte bune la sfârșitul anului 2023, pe domenii de activitate, oamenii de afaceri dedicați și implicați 100%”, a declarat pentru FinanciarPress.ro George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș.

CCIA Argeș este cea mai mare organizație de susținere și de promovare a afacerilor din Argeș și reprezintă vocea mediului de afaceri argeșean.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș face parte din Sistemul Cameral Românesc care cuprinde: Camera de Comerț și Industrie a României – Camera Națională, camerele de comerț județene și a Municipiului București și camerele de comerț bilaterale.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.