sedc-avarii.jpgServicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni anunță utilizatorii despre procedura de raportare a avariilor în rețeaua de alimentare cu apă.

În cazul în care avaria se produce pe rețeaua interioară, obligația de remediere revine utilizatorului, iar pierderile de apă sunt suportate integral de acesta. Pentru raportarea rapidă a avariilor, SEdC pune la dispoziție un dispecerat non-stop la numerele de telefon 0736.202.067 și 0348/457.102.

Este important ca utilizatorii să anunțe imediat orice disfuncționalitate pentru a preveni pierderi suplimentare.

”UNDE și CÂND anunțăm o AVARIE?

Avaria reprezintă o defecțiune/o disfuncționalitate produsă spontan în sistemul de alimentare a apei potabile, iar atunci când aceasta survine pe rețeaua interioară, obligația de remediere aparține #utilizatorului.

Pierderile înregistrate sunt suportate integral de #utilizatori, întrucât facturarea se realizează în baza citirii indexului contorului de branșament.

Avariile pot duce la pierderi semnificative de apă, #costuri suplimentare și inconveniente pentru utilizatori.

De aceea, 𝗦𝗘𝗦𝗜𝗭𝗔𝗥𝗜𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗩𝗜𝗡𝗗 𝗔𝗩𝗔𝗥𝗜𝗜𝗟𝗘 𝗦𝗨𝗥𝗩𝗘𝗡𝗜𝗧𝗘 𝗣𝗘 𝗥𝗘𝗧𝗘𝗔𝗨𝗔 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗜𝗢𝗔𝗥𝗔 𝗧𝗥𝗘𝗕𝗨𝗜𝗘 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦𝗠𝗜𝗦𝗘 𝗜𝗠𝗘𝗗𝗜𝗔𝗧 𝗖𝗘 𝗦𝗨𝗡𝗧 𝗖𝗢𝗡𝗦𝗧𝗔𝗧𝗔𝗧𝗘!

Aveți la dispoziție un #Dispecerat non stop: 𝟬𝟳𝟯𝟲.𝟮𝟬𝟮.𝟬𝟲𝟳 sau 𝟬𝟯𝟰𝟴/𝟰𝟱𝟳.𝟭𝟬𝟮, unde puteți anunța #avariile sau orice situație ce necesită intervenția urgentă a echipelor SEdC.”, transmite SEdC Mioveni. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.