AJOFM-Arges.jpgNivelul şi specialitatea formelor de studiu absolvite începând cu ultima formă de învăţământ obligatoriu a unui angajat ar urma să fie înscrise în Revisal de către angajator, conform unei propuneri de modificare a Codului Muncii.

Revisal este registrul general de evidență a angajaților și în acesta se găsesc toate contractele individuale de muncă ale tuturor salariaților unei firme.

Proiectul menționat prevede înscrierea a în Revisal a nivelului și a specialității formelor de studiu absolvite de un angajat începând cu ultima formă de învățământ obligatoriu. De exemplu, aceste datae ar putea fi ”liceu + facultate + master”, ”liceu + facultate + master + doctorat” etc. ”Includerea informațiilor despre tipurile de studii absolvite de angajați în Revisal ar aduce beneficii clare, asigurând o imagine mai completă și mai nuanțată a calificărilor și competențelor forței de muncă. Uneori, ultima calificare obținută nu reflectă în totalitate competențele și expertiza unui angajat. De exemplu, un angajat poate avea o diplomă recentă într-un domeniu specific, dar o diplomă anterioară într-un domeniu mai larg, care ar putea fi relevantă pentill diverse roluri. Includerea ultimelor studii absolvite în Revisal este crucială pentru o gestionare eficientă și conformă a resurselor umane, asigurând totodată respectarea reglementărilor din legislație”, argumentează inițiatorii.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.