grindeanu minzina

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor a venit vineri 5 iulie într-o vizită în Argeș, pe traseele tronsoanelor din județ ale autostrăzii Sibiu-Pitești, declarându-se extrem de mulțumit de ritmul lucrărilor și de colaborarea cu autoritățile din județ. În cadrul vizitei, Sorin Grindeanu a fost însoțit de Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, de Constantin Panțurescu, primarul orașului Curtea de Argeș și de Cristian Pistol – directorul CNAIR.

”Sunt foarte mulțumit de ritmul lucrărilor la tronsonul Tigveni-Curtea de Argeș. Suntem la peste 40% ca procent. În cele două tuneluri s-a trecut deja de 50% ca stadiu al lucrărilor, unele mai dificile ca restul.

Pe celălalt tronson din Argeș, tronsonul 5 Curtea de Argeș-Pitești, este asfalt pe mai bine de 90% din traseu. Termenul pe tronsonul 5 este 2025. Vom vedea dacă se poate face o finalizare înainte de termen. Este posibil să deschidem și porțiuni din acest tronson. Ritmul lucrărilor pe ambele tronsoane din Argeș este unul foarte bun.

Aș vrea să îmi exprim mulțumirea față de autoritățile din Argeș, care s-au implicat foarte mult. Iar asta se vede și în ritmul foarte bun al lucrărilor de pe tronsoanele din Argeș ale autostrăzii Sibiu-Pitești”, a spus Sorin Grindeanu.

 

Ion Mînzînă: ”Avem o colaborare excepțională cu Ministerul Transporturilor”

 

Iată ce a declarat și Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, cel care se implică mult de ani de zile în proiectele de infrastructură ale Argeșului și în dezvoltarea infrastructurii rutiere a județului: ”Avem o colaborare excepțională cu Ministerul Transporturilor și CNAIR, iar acest lucru se vede în întreaga zonă a județului Argeș, pentru că avem numeroase lucrări în derulare în afară de cele la autostrada Sibiu-Pitești. Implicarea Ministerului Transporturilor și a echipei guvernamentale este una de salutat”.

Pe cei 9,86 km ai tronsonului Tigveni-Curtea de Argeș, constructorul austriac a ajuns la un stadiu fizic al lucrărilor de aproape 43%.

500 de muncitori și 200 de utilaje lucrează pe șantier.

Contractul cu o valoare 1,67 de miliarde de lei (fără TVA) trebuie finalizat cel târziu în anul 2027.

grindeanu panturescu

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.