program-zona-de-picnic-faget.-1-aprilie-2024.jpgZona de picnic Făget din Mioveni este dotată cu tot ce aveți nevoie pentru o experiență reușită: grătare, foișoare, mese, bănci, toalete și loc de joacă pentru cei mici, anunță SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni. 
Taxa de închiriere a unui grătar este de 25 de lei (2 ore)
*nu uitați că la închirierea grătarului este necesară plata unei garanții de 50 de lei, ce va fi restituită la plecare.
*pentru grupurile mai mari de 10 persoane se percepe o taxă de 10 lei/pers (ce include accesul la grătar și utilități).
Locația dispune de supraveghere video, spațiu de parcare pentru vizitatori, dar și locuri amenajate pentru camping cu rulota, cu posibilitatea de racordare la energie electrică, apă curentă și evacuare a apelor reziduale.
”Vă rugăm ca la încheierea activităților să colectați toate resturile de mâncare sau ambalaje și să le depuneți în containerele special amenajate.
Zona de agrement este deschisă publicului 𝗟- 𝗗: 𝟬𝟴.𝟬𝟬 - 𝟮𝟮.𝟬𝟬.
Dacă întâmpinați probleme, nu ezitați să ne contactați în dispecerat la: 0348/457.102 sau 0736.202.067.”, transmite SC SEdC Mioveni. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.