comert

Oficiul Național al Registrului Comerțului a făcut publice datele statistice privind înregistrările de firme noi în toate județele din țară în perioada 1 ianuarie-31 mai 2024. Iar județul Argeș a înregistrat o scădere mare, de 17,44% a înregistrărilor de firme noi (1482 în total) față de perioada similară a anului trecut (1795).

 

Numeric, cu 1482 firme noi înregistrate în primele cinci luni din acest an, Argeșul e pe locul 11 la nivel național, după București, Ilfov, Cluj, Timiș, Iași, Brașov, Constanța, Bihor, Prahova și Dolj.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.