sistare-apa.jpgSocietatea Apă Canal 2000 SA Pitești va sista furnizarea apei potabile în municipiul Pitești, luni, 20.11.2023, între orele 08:00-20:00, fiind afectați utilizatorii din cartierele Craiovei, Războieni (parțial), platoul Craiovei (tarlaua 22 - stația de gaze), precum și pe următoarele străzi: str. Exercițiu, str. Banat, str. Smârdan și Prelungirea Craiovei.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuția lucrării de înlocuire tronson conductă OL DN 400.

Apă Canal 2000 SA își cere scuze față de abonații afectați de această oprire și îi roagă să își asigure
rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informații privind întreruperile de apã, precum și pentru semnalarea unor probleme la rețelele de alimentare cu apă și de canalizare, vă rugăm să ne contactați la Call Center (non stop) - tel. 0248 223 237. De asemenea, informațiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societății www.apacanal2000.ro, la secțiunile „Lucrări programate" sau ,,Avarii”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.