dusterÎn luna decembrie, cel mai probabil până pe 20 decembrie, Dacia va lansa a treia generație a modelului Duster, după cum au precizat pentru FinanciarPress.ro oficiali din cadrul companiei de la Mioveni. Duster este modelul cu cel mai mare succes al Dacia, bucurându-se de vânzări spectaculoase în zeci de țări,

Începând cu luna iunie, la uzina de la Mioveni au fost produse câteva sute de unități din a treia generație a cunoscutului SUV. Noul Duster va intra în producția de serie la începutul lui 2024.

Noul Duster va avea printre altele mai mulți senzori comparativ cu generația precedentă, fiind dotat și cu camere video pentru față și spate și volan încălzit.

Anul trecut, Duster a fost a doua cea mai vândută mașină din Europa către persoanele fizice, cu peste 197.000 de unități comercializate, în special în țările vest-europene.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.