expresÎn vara acestui an, lucrările la tronsonul 4 din drumul expres Craiova-Pitești, cuprins între Oarja/Cătanele și Colonești, mergeau foarte lent și era riscul unei întârzieri fața de data-limită prevăzută în contract, adică finalul lui noiembrie 2024. Numai că după ce echipe de la CNAIR au efectuat controale pe șantier, ritmul lucrărilor a înregistrat o creștere spectaculoasă. Astfel, dacă la începutul lunii octombrie procentul lucrărilor era de doar 25%, joi 9 noiembrie, procentul a ajuns până la 38%, pe șantier fiind sute de muncitori și zeci de utilaje, după cum ne-au precizat reprezentanți din cadrul CNAIR.

Contractul pentru cei 31,82 kilometri ai tronsonului Oarja-Colonești a fost semnat cu UMB pe 17 august 2021. Valoarea contractului se ridică la 617 milioane lei, fiind acoperită din fonduri europene nerambursabile.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.