uzina daciaÎn luna aprilie a.c., au fost produse în România, conform datelor furnizate de către ACAROM, un numar de 39.982 autoturisme, o creștere de 5,13% față de luna aprilie 2021, respectiv 38.031 unități. Dintre acestea 26.913 mașini au fost produse la uzina Dacia de la Mioveni.

În primele patru luni din acest an, la Mioveni au fost produse nu mai puțin de 102.350 autoturisme Dacia, o creștere spectaculoasă de aproape 20.000 de unități comparativ cu perioada similară a anului trecut, când fuseseră produse doar 83.160 unități. Este cea mai mare creștere înregistrată la uzina Dacia în ultimii ani.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.