pod mioveniDe mai multe săptămâni, lucrările la noul obiectiv de infrastructură rutieră- Pod peste Râul Argeșel în Cartierul Racovița sunt în plină desfăşurare și execuția se află în graficul stabilit inițial.

Conform proiectului, podul, unul foarte important pentru Mioveni va avea o lungime de 81,20 metri și o lățime de 13 metri, cu două benzi de circulație, încadrate de trotuare pietonale. Podul va avea o deschidre de 73 metri și 35,50 metri înălțime. Suprafața totală a podului va fi de 6600 mp, incluzând drumul amenajat și rampele de acces.

Amintim că noul pod peste râul Argeșel din cartierul Racovița, între DN73D și DC85, va face legătura între orașul Mioveni și comuna Davidești.

Lucrările au început în data de 7 martie, iar termenul de finalizare este 7 septembrie 2023. Investiția este realizată și finanțată de Compania Națională de Investiții, aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale, prin "Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social".

pod 01

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.