lemne-foc.jpgMinistrul Mediului Tánczos Barna a anunțat vineri că Guvernul a adoptat o hotărâre prin care este interzisă expedierea lemnului din pădure pe timp de noapte.

Conform ministrului, prin Hotărârea de Guvern adoptată vineri se interzice emiterea de avize de însoțire a materialelor lemnoase de la locul de recoltare în intervalul orar 20.00-7.00, pentru lunile octombrie-martie, și în intervalul orar 22.00-6.00, pentru lunile aprilie-septembrie.

Potrivit acestuia, sistemul de trasabilitate a lemnului SUMAL 2.0 a fost dezvoltat astfel încât să nu se mai permită emiterea avizelor de însoțire în aceste intervale orare, iar autoritățile de control vor avea acces extins la datele din aplicație pentru a combate mai eficient activitățile ilegale din domeniul silvic.

 

 

 

 

  

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.