tren hidrogenReprezentanţii Siemens Mobility au discutat zilele trecute cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor şi cu ONG-uri aspecte de mediu, tehnice şi financiare privind o posibilă achiziţie viitoare de trenuri cu hidrogen pentru România. Iar prima rută pe care ar urma să circule astfel de trenuri ultramoderne şi eficiente privind consumul ar fi tocmai pe traseul Piteşti-Bucureşti.

 

Atât reprezentanţii Ministerului Transporturilor, cât şi cei ai Siemens Mobility, spun că operarea unui tren cu hidrogen pe ruta Piteşti-Bucureşti (Gara de Nord) este una foarte fezabilă, o decizie în acest sens urmând a fi luată până la finalul anului. Trenurile cu hidrogen pot avea o autonomie de până la 1.000 de kilometri.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.