drum expres tronson 4Lucrările la tronsonul 4 al drumului expres Craiova-Piteşti, al cărui traseu este în întregime pe teritoriul Argeşului, ar putea începe cel mai devreme în mai 2022. Şi asta deoarece numai proiectarea va dura 12 luni. Iar luni 26 aprilie, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația companiei China Railway 14th Bureau Co LTD la licitația pentru proiectarea și execuția tronsonului 4 al drumului expres Craiova – Pitești. Decizia a fost deja postată pe site-ul CNSC. În cazul în care chinezii nu vor ataca decizia la Curtea de Apel Bucureşti, asocierea SA&PE Construct-Spedition UMB-Tehnostrade, cea care a câştigat acum două luni licitaţia, ar putea începe proiectarea până la finalul lunii mai.

 

Cu o lungime de aproape 32 kilometri, tronsonul 4 al drumului expres Piteşti-Craiova are punctul de plecare la sud de comuna Lunca Corbului (km 89+300), traversează Albota și Costești, ocolește pe la sud localitatea Bradu, după care face conexiunea cu  autostrada A1 București – Pitești la km 121+185.

 

Perioada de execuţie a lucrărilor este de 24 de luni.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.