upitInstitutul de Studii Financiare a anunţat joi 29 aprilie rezultatele concursului naţional de promovare a educaţiei financiare de către studenţi "Idei de Viitor", la care s-au inscris 25 echipe din 12 centre universitare. Trei proiecte au fost declarate câştigătoare, unul dintre ele purtând titlul „Pentru că vrei să ştii totul despre bani: azi economiseşti, mâine investeşti!” şi fiind elaborat de o echipă de studenţi ai Universităţii din Piteşti. Celelalte două proiecte câştigătoare au fost elaborate de studenţi de la universităţile din Iaşi şi Arad.

 

Institutul de Studii Financiare, fondat de Autoritatea de Supraveghere Financiară, este un centru de excelenţă în domeniul studierii pieţelor de profil şi derulării programelor de educaţie financiare.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.