dacia oarjaRenault are planuri pe termen lung în România. Iar acest fapt ce nu poate decât să ne bucure este confirmat şi de faptul că Automobile Dacia şi-a prelungit săptămâna trecută cu zece ani contractul de închiriere pentru cei 69.000 mp ocupaţi la Oarja în Piteşti Industrial Park, proiect deţinut de Globalworth sub umbrela Globalworth Industrial. Dacia are la Oarja Centrul de Piese de Schimb.

În Piteşti Industrial Park, localizat în Oarja, judeţul Argeş, la doar 10 km de Piteşti, pe autostrada A1, Automobile Dacia organizează şi implementează de aproape 11 ani procese specifice pentru logistica post-vânzare a pieselor şi accesoriilor auto. 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.