Gheorghe-Dicu-Radic.jpg

 

În urmă cu 5 ani, fabrica de mezeluri și produse din carne Radic Star din Ștefănești, înființată în 1993, era practic distrusă de un incendiu de proporții. Mai multe decizii bazate pe calm și inteligență ale lui Gheorghe Dicu, patronul societății, au făcut nu numai ca produsele Radic Star să nu dispară de pe piață, ci și ca, după un mic recul, să-și păstreze și chiar să-și ridice cota în comerțul de profil. În prezent, după o perioadă în care a funcționat la Schitu Golești, Radic Star se pregătește să revină acasă la Ștefănești, în locația cunoscută de toată lumea, refăcută și înnoită complet după dezastrul din decembrie 2015.

„Peste câteva luni, prin mai, estimăm că vom fi din nou în vechea noastră locație. Vom readuce producția la Ștefănești unde vor lucra în primă fază și toți cei pe care îi avem acum lângă Câmpulung, la Schitu Golești, circa 280 – 300 de angajați. Investiția se ridică undeva la 8 milioane de euro și presupune nu doar refacerea zonei de producție, ci și tehnologii noi și, implicit, produse noi. Demnă de menționat este realizarea unui parc fotovoltaic, o investiție de 1 milion de euro, care va asigura circa o treime din necesarul de energie al fabricii de la Ștefănești. Acestea sunt datele pe scurt, sintetic, despre revenirea Radic Star la Ștefănești”, a declarat Gheorghe Dicu, unul din fondatorii Radic Star, pentru Financiarpress.ro.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.