Dacia.jpg

 

Firmele au nevoie de microcipuri pentru a putea construi sistemele necesare pe care ulterior le livrează către constructori precum Ford, Dacia, Renault sau Volkswagen.

Lipsa componentelor electronice din piaţa auto mondială ar putea reduce producţia de autoturisme din România luna viitoare, în condiţiile în care furnizorii nu pot livra cantităţile cerute de producători.

„În cursul lunii februarie, Grupul Renault va adapta producţia industrială pe fondul penuriei de componente electronice provenite de la anumiţi furnizori. Echipele Grupului, Supply Chain şi Achiziţii sunt mobilizate pentru a gestiona impactul generat de această criză mondială care afectează mare parte din sectorul auto“, au declarat reprezentanţii Direcţiei de Comunicare a Grupului Renault în România, care deţine uzina Dacia de la Mioveni.

De partea cealaltă, uzina Ford de la Craiova nu este momentan afectată de situaţie, potrivit reprezentanţilor Ford România.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.