autostradaProiectul secţiunii 5 Curtea de Argeş-Piteşti, în lungime de peste 30 kilometri, prinde contur pe zi ce trece. După cum ne-au confirmat în exclusivitate reprezentanţii CNAIR, au fost deja finalizate exproprierile pentru comunele Bascov, Băiculeşti şi Merişani, iar la finalul lunii noiembrie a fost intabulat coridorul de expropriere pe teritoriul celor trei comune.

 

În această lună a fost înaintat catre Ministerul Transporturilor proiectul de Hotărâre a Guvernului privind declanşarea procedurilor de expropriere pentru restul localitatilor aflate în coridor, respectiv Budeasa, Curtea de Argeş, Malureni şi Piteşti.

 

Pentru acest proiect de act normativ este necesară suma de 4,2 milioane lei pentru un număr de 370 de imobile, în suprafață totală de 464.153 mp teren având împrejmuiri și construcții edificate pe acesta.    

 

Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național "Autostrada Sibiu Pitești" - Secțiunea 5 Curtea de Argeş - Piteşti, aflate pe raza localităţilor Budeasa, Curtea de Argeș, Mălureni și Municipiul Pitești este în consultare publica pana la data de 22 decembrie a.c.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro