daciaConform informaţiilor furnizate de către ACAROM, în luna noiembrie, înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea Europeana au scăzut cu 12% faţă de noiembrie 2019, atingându-se un nivel de 897.692 unităţi. În primele 11 luni din acest an, în Europa au fost înmatriculate 365.496 automobile Dacia.

 

În perioada ianuarie-noiembrie, volumul total al autoturismelor înmatriculate în UE a fost de 8,9 milioane unităţi, o scădere de 25.5% faţă de perioada similară din 2019. România se situează pe poziţia 14 în UE, cu un volum de 110.377 autoturisme noi înmatriculate, înregistrând o scădere de 25,3% comparativ cu primele unsprezece luni din 2019.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.