daciaVeşti foarte bune legate de piaţa auto din ţara noastră. Înmatricularile de autoturisme noi în România au crescut în octombrie a.c. cu 17.6% faţă de octombrie 2019, atingând un volum de 12.523 unităţi. Astfel, pe primele zece luni din 2020, conform datelor furnizate de ACAROM, numărul autoturismelor noi înmatriculate a ajuns la 97.124 unităţi, în scădere cu 27.9% faţă de perioada similară din 2019.

Iată şi clasamentul pe mărci autoturisme noi pentru perioada ianuarie-octombrie 2020: Dacia-30.175 unităţi; Renault-7.600 unităţi; Skoda-7.528 unităţi.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.