termoscanereDin această lună, Grupul Hikvision din China, cel mai mare producător mondial de produse și soluții inovatoare de supraveghere video, a furnizat un sistem avansat de monitorizare a temperaturii angajaților Grupului Dacia Renault.

Soluția Hikvision a fost implementată la uzina Dacia de la Mioveni, la Centrul Tehnic Renault Titu și la sediul Renault Bucharest Business Connected.  

Camerele termografice au o serie de avantaje competitive cu care s-au impus pe piața mondială: măsurarea temperaturii se face fără contact fizic, ceea ce e esențial pentru evitarea contaminărilor; timp scurt (o secundă) de detectare a temperaturii la suprafața pielii unei persoane; detectarea temperaturii mai multor persoane, simultan, în locurile aglomerate; alarmare instantanee a personalului de securitate în cazul unor persoane cu febră; integrarea modulelor de Inteligență Artificială reduce la minim alarmele false generate de alte surse de căldură

În total, la uzina Dacia de la Mioveni, la Centrul Tehnic Renault Titu și la sediul Renault Bucharest Business Connected, au fost instalate 156 de echipamente Hikvision, camere termografice portabile și fixe, precum și video recordere de rețea.

Camerele termografice instalate la Dacia - Renault au o acuratețe remarcabilă în măsurarea temperaturii umane, iar scala de detectare a temperaturii este situată între 30°C - 45°C.

Bazate pe algoritmi de Inteligență Artificială și pe soluții avansate de recunoaștere facială, camerele au o acuratețe de 90% în evitarea alarmelor false.

Echipamentele funcționează și în cazul în care persoanele scanate poartă măști de protecție.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.