sala sport corbiPrimarul Virgil Baciu de la Corbi continuă să demonstreze cu fapte, investiţii şi proiecte foarte importante că este un om dedicat comunei pe care o conduce. Iar cele mai recente investiţii dovedesc din plin acest lucru. Este vorba de două proiecte ce vor începe în acest an, ambele cu finanţare de la CNI (Compania Naţională de Investiţii). Prima investiţie va fi sala de sport din Corbi, unde lucrările vor începe în săptămânile următoare. „Sala de sport va fi în Corbi, lângă şcoală. Deja s-a stabilit câştigătorul licitaţiei. Lucrările vor începe în maximum trei săptămâni, iar valoarea investiţiei este de peste 6 milioane lei. Sala va fi una ultramodernă, cu 102 locuri”, spune primarul Virgil Baciu.

virgil_baciu.jpg

Celălalt proiect aprobat de CNI priveşte reabilitarea şi modernizarea străzilor Ureanu şi Valea Mare (DC 272B) şi amenajarea Văii, în satul Stăneşti din comuna Corbi.

„În acea vale nu s-au mai făcut investiţii de dinainte de 1990. Zonele respective au fost afectate de calamităţi în 2019. Este o investiţie ce depăşeşte 8 milioane de lei. Proiectarea este făcută deja”, precizează primarul de la Corbi.

Cele două proiecte importante se ridică la peste 3 milioane de euro.

Iar veştile bune pentru locuitorii din Corbi nu se opresc aici. Alte două proiecte, ambele cu finanţare de la bugetul local, vor începe nu peste mult timp în comună. Primul proiecte este de racordare canalizare pe strada Mănăstirii. Lucrările vor începe în aproximativ o săptămână. A fost de asemenea scos la licitaţie proiectul privind asfaltarea străzii Mănăstirii, pe o lungime de 1,7 kilometri. Valoarea cumulată a celor două proiecte se ridică la aproximativ 1,4 milioane lei.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.