ludovic orbanPremierul Ludovic Orban a vizitat joi 7 mai uzina de la Dacia de la Mioveni şi a avut o întâlnire cu managementul Dacia.

La final, Ludovic Orban a susţinut o conferinţă de presă.  „Dacia realizează 3% din PIB şi întreaga industrie auto din România realizează 10% din PIB, asigurând peste 14% din exporturile româneşti. Îi îndemn pe oameni să cumpere maşini fabricate în România”.

Întrebat de o jurnalistă ce maşină ar cumpăra dacă ar trebui să aleagă între Dacia şi Ford, premierul a dat un răspuns diplomat: „La mine în familie părerile sunt împărţite. Un membru al familiei preferă Dusterul, iar un alt membru Ford. ”

Ludovic Orban a confirmat, aşa cum ne declarase şi Adrian Miuţescu în exclusivitate, că pe 11 mai va fi semnat la Piteşti contractul pentru tronsonul 5 (Piteşti-Curtea de Argeş) al autostrăzii Sibiu-Piteşti.

Vorbind de infrastructura rutieră din judeţ, Ludovic Orban şi-a adus aminte că pe când era ministrul Transporturilor a avut un rol important în realizarea centurii Piteştiului. „Am avut bucuria de a face recepţia finală pe centura Piteştiului”, a spus Orban.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro