ludovic orbanPremierul Ludovic Orban a vizitat joi 7 mai uzina de la Dacia de la Mioveni şi a avut o întâlnire cu managementul Dacia.

La final, Ludovic Orban a susţinut o conferinţă de presă.  „Dacia realizează 3% din PIB şi întreaga industrie auto din România realizează 10% din PIB, asigurând peste 14% din exporturile româneşti. Îi îndemn pe oameni să cumpere maşini fabricate în România”.

Întrebat de o jurnalistă ce maşină ar cumpăra dacă ar trebui să aleagă între Dacia şi Ford, premierul a dat un răspuns diplomat: „La mine în familie părerile sunt împărţite. Un membru al familiei preferă Dusterul, iar un alt membru Ford. ”

Ludovic Orban a confirmat, aşa cum ne declarase şi Adrian Miuţescu în exclusivitate, că pe 11 mai va fi semnat la Piteşti contractul pentru tronsonul 5 (Piteşti-Curtea de Argeş) al autostrăzii Sibiu-Piteşti.

Vorbind de infrastructura rutieră din judeţ, Ludovic Orban şi-a adus aminte că pe când era ministrul Transporturilor a avut un rol important în realizarea centurii Piteştiului. „Am avut bucuria de a face recepţia finală pe centura Piteştiului”, a spus Orban.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.