miutescu bodeAdrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş, dovedeşte încă o dată că este un om al faptelor şi nu al vorbelor când e vorba de proiecte majore pentru judeţul nostru. Astfel, după ce pe 30 aprilie s-a întâlnit la Bucureşti la sediul Ministerul Transporturilor, cu ministrul Lucian Bode, săptămâna viitoare ministrul Bode vine la Piteşti pentru semnarea contractului pentru proiectarea și execuția secțiunii 5 Pitești-Curtea de Argeș, din cel mai important proiect rutier al României-autostrada Sibiu-Piteşti. Adrian Miuţescu ne-a confirmat în exclusivitate că ministrul Lucian Bode vine la Prefectură luni 11 mai, de la ora 11.

„Licitaţia pentru tronsonul 5-Piteşti-Curtea de Argeş s-a încheiat, inclusiv procedura de contestaţie. A câştigat firma Astaldi, cea care a făcut şi centura Piteştiului. Săptămâna viitoare, la Prefectura Argeş, împreună cu Lucian Bode, ministrul Transporturilor va participa la semnarea contractului între CNAIR şi firma ce va realiza această lucrare. Încercăm să îl convingem şi pe premierul Ludovic Orban să vină la Piteşti. E deja declanşată licitaţia şi pentru tronsonul patru al autostrăzii Sibiu-Piteşti. Sunt şapte firme ce s-au înscris la licitaţie pentru tronsonul 4, Curtea de Argeş-Tigveni, un tronson mai dificil din punct de vedere tehnic”, a declarat Adrian Miuţescu la Antena 3 Piteşti.

Liderul PNL Argeş a adăugat şi că datorită viitoarei autăstrăzi şi drumului expres Piteşti-Craiova, unde lucrările au început deja, „Piteştiul va fi unul dintre cele mai importante noduri de infrastructură rutieră din România”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.