stroe_matei.JPGComportament incalificabil, intolerabil și periculos al președintelui ALDE Bradu, Gabi Matei! Acesta și-a anunțat de ceva timp intenția de a candida la Primăria comunei la alegerile locale de la anul. Modul cum acesta înțelege să-și facă “campanie electorală” contravine însă nu numai bunului simț, ci și legii!

Matei îl atacă constant pe primarul Dan Stroe, utilizând un limbaj de mahala, prin diverse conturi pe rețelele de socializare. O filmare recentă îl prezintă însă pe președintele ALDE Bradu făcând amenințări clare la adresa primarului, la integritatea sa fizică și glume macabre. Gabi Matei înțelege să facă politică în stil de interlop, sperând că brădenii îi vor acorda votul dacă își arată mușchii și amenință primarul în funcție.

Într-o țară civilizată un astfel de comportament este intolerabil, motiv pentru care s-a ales cu o plângere la Poliție din partea primarului Dan Stroe. Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș ne-a declarat că plângerea a fost depusă chiar azi, în ea solicitându-se sancționarea contravențională a lui Gabi Matei. Polițiștii argeșeni fac acum verificări și vor lua măsuri în consecință- adică ori întocmirea unui dosar penal, ori, în cel mai blând caz, aplicarea unei amenzi.

Reacția primarului comunei Bradu la amenințările rostite de Gabi Matei pe filmulețul care circulă în spațiul on-line a fost promptă.  

“Dragi brădeni, întotdeauna am considerat de cuviință că nu este necesar să răspund în mod public atacurilor, jignirilor și defăimărilor adresate mie sau familiei mele prin intermediul conturilor false de Facebook, considerând că dumneavoastră, cei care mă cunoașteți, nu dați atenție unor asemenea mizerii.

Se pare că, odată cu apropierea alegerilor de anul viitor, lucrurile încep să scape de sub control și să depășească orice limită. Concret, în ultimele sale postări în mediul online, un aspirant la funcția de primar, președinte al organizației ALDE Bradu, proferează amenințări cu moartea la adresa mea.

Vă invit să urmăriți comportamentul acestui personaj, iar cu această ocazie trag un semnal de alarmă către organele abilitate în legătură cu tupeul acestui individ!”, a transmis primarul comunei Bradu, Dan Stroe.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro