loc_joaca_zoo.jpgReprezentanții Primăriei Pitești au semnat luna aceasta procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor pentru modernizarea a șase locuri de joacă din oraș. Vorbim de locurile de joacă de la blocurile 50-51 din Trivale, de la Grădina Zoologică, de la foișorul din Parcul Trivale, de la blocurile Z3-Z4 din strada Dacia, de la blocul 21 din Tudor Vladimirescu și de la Palatul Copiilor Pitești.

Toate aceste lucrări au fost efectuate de una și aceeași firmă și au costat o sumă impresionantă: 2,8 milioane lei. Garanția lucrărilor este de 5 ani. Lucrările au fost efectuate în baza unui contract semnat în august între ADP Pitești și DFS Center Grup SRL.

Firma DFS Center Grup SRL din Piteşti este administrată de Dragoş Dorcioman, fost membru în Consiliul de Administrație al SN Romgaz SA. Apropiat al fostului ministru al Energiei, deputatul ALDE Andrei Gerea, Dorcioman este supranumit de presă “regele locurilor de joacă”, firma DFS având de la înființare și până în prezent contracte cu multe Primării din țară.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro