semnul_intrebarii.jpg                             

Liderii PNL Argeș se pare că nu se grăbesc să-și impună oamenii la conducerea deconcentratelor. Chiar dacă vânătorii de funcții din PNL Argeș, mulți dintre ei amintindu-și subit că sunt liberali, își fac planuri de viitor privind funcțiile la care ar putea accede, iată că liderii județeni ai PNL sunt mai cumpătați în ceea ce privește împărțitul funcțiilor politice.

Lucretiu-Tudor.jpg

Un exemplu în acest sens ar putea fi dat cazul de la Administrația Finanțelor Publice Argeș, instituție care în momentul de față este condusă de un director interimar PSD-ist, Lucrețiu Tudor, căruia îi expiră mandatul de interimar peste câteva zile.

Numai că, sursele noastre de încredere din PNL Argeș spun că încă nu se grăbesc să numească un director la această instituție pentru că deocamdată nu s-au făcut evaluările celor care doresc să ocupe această funcție. Ba mai mult, aceleași surse mai spun că Moș Nicolae, care conform tradiției vine cu cadouri doar la cei cuminți, s-ar putea să vină și la actualul director al Finanțelor Publice Argeș cu o prelungire a mandatului de interimar pentru încă vreo câteva luni.

 

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro