semnul_intrebarii.jpg

 

Nici nu s-a instalat bine Guvernul Orban, că o parte din liberalii argeșeni deja își freacă mâinile gândindu-se la ce funcții să acceadă, desigur, pe linie politică, dar nu pe competență. După atâția ani de opoziție ne și mirăm cum de nu au intrat în depresie mulți dintre ei, din vechea gardă liberală. Dar de mulți dintre aceștia a mai avut PSD-ul grijă, partid de oameni inimoși, și le-a mai aruncat câte un colț de pâine, sub formă de contract pe bani publici.

Însă acum, că au ajuns la putere, la PNL Argeș se pare că au înviat toate fosilele cu carnet de membru.

Așa se face că până și Florin Gardin, zis și Unghiuță, se pregătește se revină la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Argeș, deși mai are doar câțiva ani până la pensie. Surse din ISJ Argeș spun că deja Gardin își pregătește terenul în cadrul instituției menționate, vizitele sale fiind din ce în ce mai dese în ultima perioadă la Inspectorat.

florin_gardin.jpg

# ,,Pleacă ai noștri, vin ai noștri, noi rămânem tot ca proștii”

Iată, așadar, dragi cititori, schimbare ați dorit, pe care recunoaștem că ne-am dorit-o și noi, schimbare avem.

Oare ce o fi în capul mai marilor liberali de vor să numească un astfel de om în fruntea învățământului argeșean?! Sau poate Gardin i-a amenințat cu unghia lui cea mare de la degetul mic, dacă nu-l numesc șef la instituția sa de suflet, de care îl leagă amintiri frumoase din punct de vedere financiar, dacă luăm în calcul scandalurile în care a fost implicat privind tipărirea manualelor școlare la tipografia băiatului său. Bineînțeles, dacă o mai avea unghia aceea mare de la degetul mic, care l-a făcut celebru pe vremea cât a fost inspector școlar general, că poate între timp și-a ros-o în atâția ani de opoziție.

Cu alte cuvinte, iată că și astăzi se potrivește la perfecție celebrul cuplet al artistului Constantin Tănase ,,Pleacă ai noștri, vin ai noștri, noi rămânem tot ca proștii”.

Totodată, surse liberale, ne mai spun că în organizația județeană a PNL Argeș mocnește un adevărat scandal cauzat de numirea viitorului prefect, care și de această dată se pare că este vorba de un liberal controversat în cadrul organizației.

Așadar, dragi liberali argeșeni,  deja ați început să vă pregătiți de opoziție.  

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro