pod_negrilesti.jpgO investiție foarte importantă pentru locuitorii orașului Ștefănești este în impas. Este vorba despre podul din satul Negrilești, care traversează pârâul Valea Mare, de 966.000 lei, finanțat prin PNDL încă din 2017. Primărița Jenica Dumitru a anunțat azi, într-un final, eșecul investiției, desi mai mulți cetățeni au atras atenția în nenumărate rânduri asupra întârzierii lucrărilor.

Pentru că nu a intervenit la timp, primărița constată acum inevitabilul și spune că va trebui reluată procedura de atribuire a contractului. Cel mai probabil, Jenica Dumitru nu va mai apuca să vadă podul finalizat din funcția de primar.

“Am fost nevoiți să renunțăm la contractul cu firma care execută podul de la Negrilești din cauză că aceasta nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale, din motive tehnice. Așadar, vom relua procedura de contractare a unui nou operator care să ducă lucrarea la bun sfârșit. Cerem iertare cetățenilor pentru neplăcerile aduse”, a transmis primărița Jenica Dumitru.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro