autogara sud

La aproape doi ani de la cazul teribil al bătrânului mort după ce a fost trântit la pământ de doi polițiști la Autogara Sud Pitești, Parchetul Militar București nu a finalizat încă ancheta, cercetările mergând extrem de greoi, după cum ne-au dezvăluit surse judiciare.

Daniel Drăghici şi Florea Ilie, poliţiştii piteşteni care au trântit la pământ un bărbat ce ulterior a murit în aprilie 2021, sunt cercetaţi în libertate pentru purtare abuzivă şi lovituri cauzatoare de moarte.

Pe 16 aprilie 2021, după ce petrecuse multe ore pe o terasă de la Autogara Sud Piteşti, unde venise din seara precedentă, Zaharia Barbu nu a dorit să plece atunci când acolo a izbucnit un incendiu.

După mai multe refuzuri, bărbatul a fost trântit la pământ de un poliţist, în timp ce un altul i-a pus piciorul pe spate. Bărbatul a decedat după câteva zeci de secunde, cauza decesului fiind, aşa cum a demonstrat clar autopsia, asfixie mecanică.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.