agresor minor

La începutul lunii februarie, a făcut ocolul României cazul unui minor de 14 ani din Pitești care l-a lovit pe un alt băiat cu pumnul în față și l-a lăsat să zacă într-un parc din cartierul Craiovei. Filmarea agresiunii a ajuns pe rețelele de socializare. Surse judiciare au dezvăluit în exclusivitate pentru FinanciarPress.ro că minorul a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Procesul va începe în această toamnă la Judecătoria Pitești. Agresorul, poreclit ”Raffa”, va fi judecat pentru loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Conform Codului Penal, deoarece este minor, acesta riscă să fie internat până la cinci ani într-un centru de detenție.

Conform filmării făcute publice la începutul lunii februarie, la un moment dat victima i-a spus agresorului că trebuie să ajungă acasă să înveţe, însă agresorul, ce purta o cagulă, l-a lovit cu violență în frunte. Agresorul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, fiind apoi cercetat sub control judiciar timp de trei luni.

Motivul gestului foarte violent a fost gelozia. Agresorul și victima se cunoșteau și erau îndrăgostiți de aceeași față. Mai trebuie spus că victima a avut nevoie de opt zile de îngrijiri medicale din cauza loviturii primite.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.