rocip

Numeroase firme din Argeș aruncă deșeuri pe unde apucă, fără vreo grijă pentru protecția mediului, nu puține fiind cazurile când deșeurile sunt aruncate pe spațiile verzi sau în păduri. Iar cel mai recent exemplu, unul revoltător, a fost consemnat chiar în dimineața zilei de joi 5 mai. Un camion aparținând firmei Rocip Instal, cu numărul de înmatriculare AG 66 ROC, a fost surprins și filmat de mai multe persoane în timp ce arunca sute de kilograme de deșeuri pe strada Țârdești din comuna Moșoaia. După ce a văzut că este filmat, șoferul camionului a demarat în trombă, fugind de la fața locului.

Garda de Mediu Argeș a fost sesizată în acest caz. ”Vom verifica acest caz înregistrat în comuna Moșoaia”, precizează Alexandru Vîjan, comisarul-șef al Gărzii de Mediu Argeș.

rocip 01

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.