dragusinPolițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliţiei Argeş au finalizat săptămâna trecută cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani și uz de fals.

 

Surse judiciare ne-au confirmat că din cercetări s-a stabilit că în perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2011, omul de afaceri Marian Drăguşin ar fi efectuat plăți în valoare de aproximativ 8.000.000 de lei, sumă ce depășea fondurile în valoare de 4.642.857 lei, identificate ca venituri provenind din surse impozabile și neimpozabile. Diferența ar fi fost justificată, prin documente false, ca fiind obținută în urma unui credit bancar și al unui împrumut de la o persoană fizică.

 

Prejudiciul total, cauzat bugetului de stat este de aproximativ 950.000 de lei, a fost recuperat în totalitate, în timpul timpul cercetărilor. Dosarul cauzei urmează să fie înaintat zilele următoare Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de trimitere în judecată a omului de afaceri Marian Drăguşin.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.