predicaFost vicepreşedinte PDL Argeş şi fost director la Îmbunătăţiri Funciare Argeş, omul de afaceri Ioan Predica, zis şi „Semaca”, are probleme cu legea. Miercuri 8 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au efectuat patru percheziții, la locuinţele unor persoane, bănuite de evaziune fiscală în formă continuată. Iar surse judiciare ne-au confirmat în exclusivitate că una dintre aceste persoane este Ioan Predica. Percheziţiile au fost făcute la Mioveni, Negraşi şi Mărăcineni.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada iulie 2014 – decembrie 2016, Ioan Predica împreună cu o altă persoană, în calitate de administratori ai unei firme de transport, ar fi înregistrat în evidenţa contabilă şi ar fi declarat organelor fiscale cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, respectiv achiziţii de carburanți.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 750.000 de lei. Surse apropiate anchetei ne-au dezvăluit că Ioan Predica a achitat deja o parte din prejudiciu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.