verzeaPrefectura Argeş are reacţie la articolul din FinanciarPress.ro prin care relatam cum o stradă din Topoloveni ar urma să primească numele colonelului-spion Victor Verzea (foto sus), condamnat după Primul Război Mondial pentru trădare, după ce a furnizat Imperiului Austro-Ungar şi Germaniei multe informaţii secrete despre România. Concret, Prefectura Argeş a cerut Consiliului Local Topoloveni să revoce hotărârea prin care o stradă urma să primească numele lui Victor Verzea. Iar motivul principal al cererii revocării hotărârii este reprezentat de faptul că aceasta este nelegală. Consiliul Local Topoloveni trebuia să ia mai întâi un aviz de la Prefectura Argeş.

 

„Cei de la Topoloveni ne-au trimis hotărârea legată de atribuirea numelui unui colonel pentru o stradă. Însă o vom trimite înapoi ca să o revoce pentru că mai întâi trebuia să ia avizul de la Prefectura Argeş şi abia apoi să dea hotărârea. Ei au dat hotărârea şi apoi au vrut avizul, ceea ce e nelegal. Nu ştim dacă o revocă, dacă nu o fac Prefectura Argeş îi va da în judecată”, ne-a declarat Emilia Mateescu în ultima sa zi ca prefect de Argeş.  

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.