andreea comanFostă Miss Supranational Europe în 2018, piteşteanca Andreea Coman este acuzată de fostul iubit, milionarul Adrian Petru Luca din Timişoara, că a vrut să îl otrăvească, că l-ar fi sedus şi l-ar fi convins să îi doneze aproximativ două milioane de euro, plus că i-ar fi cumpărat un apartament şi un automobil de lux. Pe rolul instanţelor din Timiş sunt aproximativ 20 de dosare, în care Andreea este acuzată de înșelăciune, șantaj și îmbogățire fără justă cauză. La rândul său, şi Andreea Coman a deschis un dosar împotriva fostului iubit în care îl acuză că a ameninţat-o cu moartea.

 

În septembrie 2020, Adrian Petru Luca s-a simţit foarte rău şi şi-a făcut un set de analize, în urma cărora s-ar fi descoperit în sângele său o cantitate de mercur, fapt pentru care a avut nevoie de tratament medical de urgenţă, acuzând-o pe fosta iubită că a vrut să îl otrăvească.

 

Cei doi s-au cunoscut acum trei ani, iar anul trecut s-au despărţit. Ulterior, între cei doi au început procesele. Milionarul spune că i-ar fi cumpărat Andreei Coman un apartament în valoare de aproximativ 800.000 de euro și i-ar fi donat alți 300.000 de euro.

 

Am încercat să o contactăm pe Andreea Coman pentru a ne spune un punct de vedere legat de acuzele aduse de fostul iubit, însă aceasta nu ne-a răspuns la mesaje.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.