carpathiaFundaţia Conservation Carpathia face un nou pas pentru protejarea pădurilor din Argeş. Fundaţia a cumpărat recent în judeţul nostru 25,8 hectare de pădure, ce vor intra în protecţie completă şi vor fi astfel salvate de la defrişări. Din 2009, Fundaţia Conservation Carpathia a salvat de la tăiere nu mai puţin de 25.000 de hectare de pădure din Făgăraş şi sudul României, o parte importantă dintre păduri fiind în Argeş.

 

Iar planurile Fundaţiei Conservation Carpathia de reîmpădurire a Munţilor Făgăraş sunt ambiţioase. Fundaţia produce în cele două sere şi 9 pepiniere pe care le deţine nu mai puţin de 400.000 de puieţi pe an. Un alt aspect pozitiv al deciziei Fundaţiei de a reface păduri este acela că angajează mulți localnici, pentru aceste activități de reconstrucție ecologică.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.