dimaDe mai bine de un an şi două luni, între Mihaela Grigore, actualul director de la Colegiul Tehnic Dimitrie Dima din Piteşti şi fostul director Marian Cioboată este un război de gherilă. În martie 2020, aşa cum a relatat şi site-ul stiridepitesti.ro, pe când Marian Cioboată era directorul instituţiei de învăţământ, Mihaela Grigore i-a trimis mai multe mesaje de ameninţare, spunând inclusiv că va trimite în control doi liberali, pe Cătălina Dumitraşcu şi Narcis Sofianu. Mai mult, Mihaela Grigore i-a spus la vremea respectivă lui Marian Cioboată: „O să vezi cum e la puşcărie. Te bag în puşcărie când vreau eu”.

 mesaje dima

Marian Cioboată, care a fost director până pe 17 august 2020, este foarte revoltat de această atitudine a actualei directoare, spunând că aceasta încearcă să îi bage beţe în roate ca să nu se înscrie în toamnă la concursul pentru postul de director. „Doamna director îmi face tot felul de şicane. Şi ameninţă în stânga şi în dreapta că îmi face dosar. Nu e normal nici ce a făcut anul trecut, când m-a ameninţat că îmi trimite doi liberali să mă controleze. Politicul nu trebuie amestecat cu învăţământul. Ar trebui să aibă o reacţie şi Inspectoratul Şcolar Argeş legat de această atitudine a doamnei director Mihaela Grigore. Este un război de gherilă ce nu este beneficiu pentru nimeni”, spune Marian Cioboată. Trebuie spus că atât Cătălina Dumitraşcu, cât şi Narcis Sofianu, cei doi liberali cu care Mihaela Grigore îl ameninţa pe Marian Cioboată, fac parte din tabăra aşa-zis reformatoare a lui Radu Perianu, tabără ce îl susţine pe premierul Florin Cîţu.

mesaje dima 02

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.