permis autoDe mai mulţi ani, zeci de şcoli de şoferi din Argeş au promovabilitate foarte scăzută, de sub 30%, la examenele de obţinere a permisului auto. Iar cu ocazia ultimelor controale desfăşurate de Prefectura Argeş în această primăvară au fost descoperite mai multe nereguli, fiind date şi mai multe amenzi.

 Surse oficiale ne-au dezvăluit în exclusivitate că sunt informaţii conform cărora la mai multe şcoli de şoferi din judeţ ar fi fost trecuţi fictiv mai mulţi instructori auto decât ar fi în realitate. Motivul? Legea cere un număr minim de instructori auto pentru fiecare şcoală de şoferi, iar mai multe şcoli din Argeş nu au în realitate instructori suficienţi Şi asta nu este tot. Există suspiciuni conform cărora câteva şcoli de şoferi din Argeş ar fi trecut pe hârtie mai multe femei instructor auto, însă în realitate acele persoane nu ar avea vreun contract încheiat. Mai multe verificări şi controale vor fi făcute în acest sens în săptămânile următoare.

 Anul trecut, dintre cele 72 de şcoli de şoferi din Argeş, nu mai puţin de 29, adică aproape jumătate au avut o promovabilitate a candidaţilor de sub 15%. Au fost chiar patru şcoli de şoferi din judeţ unde rata de promovare a fost zero.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.