sala de sportDeşi s-a emis autorizaţia de construcţie încă de pe 7 iunie, lucrările la viitoarea sală de sport a Şcolii „Nicolae Iorga” din Piteşti nu au început nici până acum. Asta deoarece până acum constructorul pur şi simplu nu s-a prezentat pe viitorul şantier, după cum a dezvăluit revoltat primarul Cristian Gentea. Zilele trecute, o echipă a Companiei Naţionale de Investiţii a mers în control la terenul unde se va construi sala de sport şi în zilele următoare va lua legătura cu constructorul pentru a îi impune respectarea termenelor asumate. Sala de sport, ce va costa 1,92 milioane lei, trebuie finalizată în maximum şase luni de la începerea lucrărilor.

 

Tot în această vară vor începe lucrările la alte două săli de sport noi, la şcolile „Tudor Arghezi” şi „Adrian Păunescu”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.