curtea de apelJudecător la Curtea de Apel Piteşti, Costin Andrei Stancu este cercetat de către Inspecţia Judiciară. Concret, oficialii de la Inspecţia Judiciară s-au autosesizat după ce pe 7 iunie judecătorul Costin Andrei Stancu a decis definitiv că Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie nu este justificată, invocând decizia CJUE din 18 mai a.c.

 

Pe 8 iunie, Curtea Constituţională de decis că funcţionarea SIIJ este constituţională, iar Constituţia României are prioritate la aplicare. Numai că pe 9 iunie a.c., procurorul general Gabriela Scutea a transmis printr-o informare procurorilor din ţară că dreptul Uniunii Europene are preeminenţă faţă de ordinea juridică naţională.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.