asfaltari_stefanesti.jpg

Cetățenii orașului Ștefănești se pare că au mers și de data aceasta pe mână moartă. După ce sub administrația Jenica Dumitru, orașul Ștefănești a stagnat privind dezvoltarea, iată că nici sub noua conducere a administrației locale lucrurile nu par să se îndrepte.

Vi-l mai amintiți pe Nicolae Velcea în momentul când a devenit el mare boss la PSD Ștefănești (scuzați-ne exprimarea, dar poate va citi și Velcea acest articol, iar cu astfel de oameni așa trebuie să vorbim), cum striga el cu șapte guri că Jenica Dumitru, fostul primar al orașului Ștefănești, nu reușește să cheltuiască banii din bugetul local? Ei bine, iată că s-a schimbat paradigma! Sub conducerea lui Nicolae Velcea, administrația locală Ștefănești pare hotărâtă doar să cheltuiască banii. Nu contează pe ce sau dacă lucrările sunt conforme. Important este ca la final de an să nu mai existe bani în cont, așa cum se întâmpla pe vremea Jenicăi Dumitru.

După ce în urmă cu câteva săptămâni v-am prezentat cum Primăria Ștefănești a achiziționat mânuși chirurgicale, televizor, scaune și altele de la o firmă din domeniul auto, iată că de data aceasta administrația locală a recidivat.

Ieri pe un grup de Facebook dedicat orașului Ștefănești un cetățean a postat mai multe imagini în care se poate vedea cum se asfalta în timp ce ploua torențial o stradă din oraș.

Din imaginile respective se observă cum asfaltul este turnat direct pe apă, fapt ce denotă clar o mare bătaie de joc față de banul public. Sau poate este un nou concept de asfaltări inventat de administrația Velcea.

Sau poate actualul edil – șef al orașului Ștefănești are o foame de investiții încât nimic nu-i mai stă în cale.

Așadar, dragi cetățeni ai orașului Ștefănești, aveți grijă și când mergeți pe stradă că poate vă treziți cu asfaltul peste voi, având în vedere ritmul de desfășurare al acestor lucrări!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.